Kære musikskolelærere,

Så kom linket til at gense Den musikpædagogiske konference 2022.
Vh. Signe
 

Kære alle deltagere ved årets musikpædagogiske konference 2022

Vi håber at dette brev når ud til ALLE de deltagere der sad klar ved skærmen 7. januar. Send det gerne ud hvis du har købt billet til flere ansatte. 

Som I vil kunne høre under satiregruppen MAGTs indslag i slutningen af programmet blev dette årets første OFF line konference.

Vi fik startet så fint og så med ét brød netværket ned – Alle de bedste IT folk stod klar til at hjælpe, vi havde tænkt i back ups men den fejl der viste sig, kunne vi intet stille op med på den korte tid vi havde.

Så vi tog en beslutning og valgte at fortsætte konferencen og simpelthen optage dagen til jer. Vi fik på kort tid (og indenfor Coronarestriktionernes rammer) fanget en god håndfuld musikskole ansatte, studerende der var i huset samt fagligt ansatte der kunne agere publikum fra nu – og stille de spørgsmål I måske også ville have siddet med.

Det var en gyser – men selve dagen blev afviklet på fineste vis – og dette ville vi naturligvis meget gerne have vist jer på dagen – som I alle havde sat af til selvsamme. Det kan I så derimod gøre nu.

Via dette link I ser herunder, kommer I ind på youtube hvor vi har klippet alle indslag sammen. Du kan orientere dig når du peger musen på tidslinjen.

Det er vores håb at I alle får glæde af dagen. Det er nogle fantastiske oplæg som vi håber I finder inspirerende og relevante for jeres arbejde.
 Vores håb er, at I vil tage nogle af emnerne op til jeres faglige møder, personaledage eller andre oplagte steder I kunne finde og dermed kan det være at konferencen kommer i spil flere gange henover året.

Skulle der være spørgsmål eller kommentarer af opklarende eller faglig art er I meget velkomne til at kontakte os. Så vil vi videreformidle til jer.
Er det spørgsmål vedrørende den nye master i musikpædagogisk udvikling, kontakt da Astrid Elbek på astridelbek@rmc.dk (eller duk op til online infomøde 24. januar 2022, skulle jeg hilse og sige).

Musikpædagogisk konference 7. januar 2022 finder du her: https://youtu.be/IOszByINdsQ

Rigtig, rigtig god fornøjelse!

På vegne af arrangørerne

Kirsten Juul Seidenfaden