Kære Kollegaer,

Jeg har modtaget denne mail, som måske er relevant for nogle.

Kære Kultur- og Musikskoler

Så er det endnu engang tid til at invitere jeres elever til at deltage i Jazz camp Ribe! Her får nysgerrige elever mulighed for at prøve kræfter med jazzen, og deltage i en hel weekend med koncerter, workshop og undervisning, når vi endnu engang åbner dørene op for Jazz camp Ribe d. 25.-27. februar 2022.

Jazz camp for børn og unge

Jazz camp Ribe er for alle musikskoleelever til og med MGK-niveau, der ønsker at prøve kræfter med jazzen, uanset instrument eller niveau.

Instruktører

På campen undervises der i grupper inddelt i niveauer, således får alle elever det maksimale udbytte af undervisningen og kommer hjem med en oplevelse af en lærerig weekend. Vi både håndplukker og aflønner professionelle instruktører for at sikre et højt niveau af undervisning. Navne på instruktørerne følger.

Prisen for deltagelse pr. elev er 1450 kr.

I beslutter selv, om I vil tilbyde eleverne at dække noget af deltagergebyret. Nogle skoler vælger at betale hele beløbet for eleverne, mens elever fra andre skoler selv står for finansieringen. I må meget gerne give os besked om, hvilken aftale I laver med jeres elever.

Sådan tilmelder I jer

Vi retter, igen i år, henvendelse til kultur- og musikskoler fra hele Danmark, såvel som unge musikudøvere. Der er plads til i alt 60 elever. Som minimum skal campen have 30 elever tilmeldt.

I bedes vælge en tovholder/kontaktperson, der hhv. sender invitation og tilmeldingsblanketter ud til alle eleverne og samler tilmeldingerne inden de sendes til os. Dermed har I et overblik over, hvor mange elever, I sender af sted, ligesom vi ved, hvem vi skal henvende os til på hver skole.

Sidste frist for elevtilmelding er den 17.01.2022.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Tilmelding sker ved at sende de udfyldte tilmeldingsblanketter samlet til Anita Andersen pr. mail lllaa@stofanet.dk – cc Lisbet Larsen – annelisbet.larsen@gmail.com

Invitation til elever samt tilmeldingsblanket er vedhæftet her i mailen. Eller med online tilmelding her

via www.ribejazz.dk

Vi glæder os til at høre fra Jer!

Jazzin´Ribe

www.ribejazz.dk