Blot til orientering: Har modtaget e-mail om info og beklagelse fra den musikpædagogiske konference.

Mvh. Signe

 

Kære tilmeldte til den musikpædagogiske konference,

 

Tusind tak til alle jer der har sendt venlige beskeder og tanker efter vores nedbrud i fredags. En gang imellem sker der i live produktioner det ikke må ske – nemlig at man mister al forbindelse. Dele af vores netværk gik desværre ned og vi havde ikke mulighed for at fortsætte vores streaming. Det vil vi gerne undskylde for! 

 

Fra omkring kl. 11.23 oplevede vi nogle forskellige udfald på vores netværk på DKDM. Vi forsøgte fra dette tidspunkt at finde ud af, hvorvidt vi kunne løse fejlen selv. Det var hurtigt ret tydeligt, at uanset hvor fejlen(e) lå, havde vi ikke selv mulighed for at gøre noget ved det, da store dele af vores netværk er styret af eksterne partnere. Vi forsøgte derefter at køre på en række andre netværk og mobile interfaces, men pga. studioernes indretning (bygningen er bygget til at skærme radio og tv udsendelser…) er wifi mm. meget svært at arbejde med i studierne. Vi er i fuld gang med den tekniske undersøgelse af hvad der gik galt, men vi kan allerede nu sige, at det var den rigtige løsning at afbryde streamingen, da fejlen ikke er løst endnu. Vi benytter også lejligheden til at se hvordan vi kan sikre afviklingen af online konferencer fremadrettet. 

 

Så snart vi traf beslutningen om ikke at kunne køre videre, sendte vi mails ud til alle tilmeldte om at vi var nødt til at afbryde live streamingen. Vi håber at I modtog denne information. Vi fortsatte selve afviklingen af konferencen, der er blevet optaget. Vi arbejder i dag på livet løs på at færdigredigere udsendelsen som vi forventer at sende ud i løbet af i morgen. Vi er faktisk ret stolte af indholdet og håber det kan bruges ude på musikskolerne! 

 

Der er ingen tvivl om at vi selv er voldsomt skuffede over hvad der skete og vi allerede har planlagt forskellige backupløsninger til en kommende konference. Vi håber dog på at materialet kan benyttes på anden vis og at folk kan få glæde og inspiration af det alligevel. 

 

 

Med venlig hilsen / Best regards


Jonas Bille Gamkjær
 Studiechef

Director of studies