Kære musik – og kulturskoler

Det er med største fornøjelse at vi – for femte år i træk – kan byde jeres elever med på Sommerstævnet Jazzdalen!

Stævnet henvender sig til musikskoleelever fra hele Danmark, der interesserer sig for jazz eller blot er nysgerrige på hvad jazz er. Under ledelse af stævnets instruktørkorps arbejdes der intensivt igennem stævneugen på en række sammenspilshold der er nøje sammensat efter deltagernes alder, spilleerfaring og instrument. Hver dag byder også på forskellige workshops, oplæg, instrumentclinics, og ikke mindst jamsessions til langt ud på aftenen.

Målgruppen for stævnet er unge under 18 år og niveaumæssigt favner vi fra de yngste der kun har 1-2 års instrumenterfaring og op til MGK-elever som vi har haft en håndfuld af de foregående år. Jazzdalen 2021 forventer at tage imod ca. 70 deltagere fra hele landet.

Video fra Jazzdalen 2020:

Det foregår i dagene d. 25. til d. 31 juli 2021 på Klejtrup Musikefterskole ved Hobro.

Der er åbent for tilmelding nu og frem til d. 2. maj 2021.

Al yderligere information findes her: www.jazzdalen.dk

Med venlige hilsner
Kristoffer Juel