Musikskolen har modtaget dette tilbud om en musiklejr i efterårsferien:

Lidt om Pop-Pilot:

Pop-Pilot er en musiklejr i efterårsferien (uge 42) for piger i alderen 14-19 år, hvor både nybegyndere og øvede er mere end velkomne. På lejren skal pigerne både spille i bands, stifte bekendtskab med de forskellige basis-instrumenter samt skrive sange og komponere – alt sammen under kyndig vejledning at professionelle kvindelige musikere med fart på egen musikalske karriere. Lejren er sat i verden, for at piger fra hele landet kan få inspiration, danne fællesskaber og få nye musikalske færdigheder i trygge, kreative, inspirerende og favnende rammer. 

ROSA – Dansk Rock Samråd har afholdt Pop-Pilot-lejre siden 2012 (med undtagelse af 2020, hvor lejren desværre blev aflyst pga. Corona), og vi er meget glade for at kunne bekendtgøre, at lejren igen kan afholdes – og denne gang i Randers i samarbejde med Turbinen, Værket og Randers Musikskole.

I kan læse mere om Pop-Pilot på www.pop-pilot.dk

 

Vi synes, det kunne være super-fedt, at flere får kendskab til musiklejren, og vi håber, at I vil hjælpe med at sprede budskabet om Pop-Pilot. Derfor har jeg vedhæftet nogle flyers, som I frit må printe og evt. hænge op. Det ville være en kæmpe hjælpe for os 🙂

 

På forhånd mange tak! Kontakt mig endelig såfremt I har spørgsmål!

 

Mange hilsner fra Cecilie og resten af POP-PILOT teamet

cecilie@rosa.org // 26174836

 

Mere information om Pop-Pilot:

Hjemmeside: www.pop-pilot.dk

Facebook: https://www.facebook.com/poppilotdk/

Instagram: https://www.instagram.com/poppilotdk/