Kære Høje-Taastrup Musikskole
 
 
Selvom Danmark så småt begynder at åbne op efter påske, er der desværre lange udsigter til, at vi kan spille sammen igen. Det vil vi i Copenhagen Phil – hele Sjællands Symfoniorkester gerne forsøge at imødekomme ved, at alle som spiller et instrument, nu kan være med til at spille til ’Danmark Synger for Dronningen’.
 
Copenhagen Phil – hele Sjællands Symfoniorkester har allerede indspillet akkompagnement til sangene, og til ’I Danmark er jeg født’ har vi fået lavet ’play-along’stemmer til følgende instrumenter:
 
Blokfløjte, Guitar, Ukulele, El-bas, Klaver/orgel, Fløjte, Piccolofløjte, Obo, Engelsk horn, Es-klarinet, Klarinet, Bassethorn, Altklarinet, Basklarinet, Fagot, Sopransax, Altsax, Tenorsax, Baritonsax, Kontrafagot, Valdhorn og althorn, Trompet/kornet/flygelhorn, Basun/euphonium/bariton, Tuba, Harpe, Violin, Bratsch, Cello, Kontrabas, Harmonika, Slagtøj. 
Noderne kan hentes på Copenhagen Phils hjemmeside her: https://copenhagenphil.dk/lyt-og-oplev/danmarkspiller 
 
Tanken er, at alle, som vil, har mulighed for at spille med torsdag den 16. april 2020 kl. 12.00-12.30, når hele ’Danmark Synger for Dronningen’. Eventet bliver transmitteret på TV2.
 
Den enkelte musiker har mulighed for at videooptage sig selv og efterfølgende poste det på sin Facebook-væg – og meget gerne tagge Copenhagen Phil. Derudover vil det være fantastisk, hvis den enkelte også sender videoen som en privat besked til  Copenhagen Phils facebook-side eller vil sende den retur til denne mail. Vi vil så efterfølgende klippe de mange modtagne videoer sammen til en fælles version til brug på orkestrets hjemmeside og SoMe.
 
Vi ved, at tiden er kort, men vi vil være meget taknemmelige, hvis I vil være med og forsøge at sprede budskabet rundt til alle, der måttet have interesse – så vi bliver rigtig mange som er med til at spille for Dronningen.
 
Link til Facebook opslag som meget gerne må postes/deles:
 
 
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.
 
Mvh 
 
Henrik Overgaard Kristensen
 
 
Chefproducent
 
Copenhagen Philharmonic Orchestra
Tivoli Copenhagen Philharmonic Orchestra
Classical music events in Tivoli
 
Copenhagen Phil – Hele Sjællands Symfoniorkester