Taastrup Amatør Scene søger skuespillere til årets store familieforestilling ’ANNIE’

Mandag d. 18. og onsdag d. 20. februar 2019 kl. 18-21 afholder Taastrup Amatør Scene audition til årets store familieforestilling, musicalen ’Annie’. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med de skrå brædder og er i alderen 10-50 år, håber vi at se dig på Fredensvej 1, 2630 Taastrup.

Alle er velkomne, uanset om man har stået på en scene før eller ej, og alle roller til stykket skal besættes – bortset fra hunden Sandy. Til prøven skal man selv medbringe en valgfri sang og noder. Under prøven vil man få udleveret et manuskript. Hvis du ønsker at aflægge prøve, så skriv til formand Tine Rigét på tine@glholte.dk 

’Annie’ er historien om den lille rødhårede pige, der som nyfødt blev efterladt uden for et børnehjem i 30’ernes New York. Hun flygter fra børnehjemmet, som bestyres af den tyranniske og fordrukne Miss Hannigan. Efter mange eventyr i storbyens slum ender Annie i hjemmet hos den excentriske rigmand Oliver “Daddy” Warbucks. Annies ukuelige optimisme gør indtryk på Warbucks, som beslutter sig for at hjælpe hende. Men Miss Hannigans kriminelle bror Rooster og hans veninde Lily sætter alle slags intriger i gang for at få dusøren, som Warbucks udlover for at finde Annies forældre.

Forestillingen skal spille i november 2019 og januar 2020. Prøverne starter i foråret 2019. 

Læs mere om teateret og ’Annie’ på www.t-as.dk