Kære musikskole,
6.-7. april 2018 afholder Sejergaardens Musikefterskole for andet år i træk ‘Camp Sejergaarden’ – et døgn på musikefterskole. Camp’en henvender sig til musikglade børn i 6.-9. klasse, der godt kunne tænke sig at prøve et døgn på en musikefterskole. Vi har vedhæftet en plakat/e-flyer, som vi håber I vil hjælpe os med at hænge op på musikskolen og/eller udsende til jeres medlemmer og netværk (vedhæftet). 
 
Du kan læse mere på www.sejergaardens.dk/camp – hvor der også er online tilmelding og du kan se en video fra Camp Sejergaarden 2017.
 
Vi er glade for det samarbejde vi har med landets musikskoler omkring det fælles mål at højne de musikalske kompetencer blandt børn og unge, og skabe fællesskab med sang og musik i centrum. 2/3 af vores elever har en baggrund fra en musikskole – og vi passer godt på jeres musikskoleelever, når de vælger at tage 10. klasse på efterskole. Vi tilbyder soloundervisning, sammenspil, kor, rytmik og koordination, sangskrivning, producer, musikteori, hørelære – og en masse andre musikfag. Kort sagt: Sejergaardens Musikefterskole holder jeres elever ”skarpe” i det år, de er væk fra jer.
 
På forhånd tak for hjælpen!
 
Med venlig hilsen
Claus Frovin
________________________

Sejergaardens Musikefterskole
Sejergårdsvej 2
DK-4340 Tølløse
clf@sejergaardens.dk
Tlf. 21643716