Jeg skriver på vegne af M&U EventMakers, som i efteråret 2015 afholder 3 workshop 
Disse workshops er fordelt på følgende datoer og lokationer:
3. Oktober 2015 – Gladsaxe Musikskole
14. November 2015 – Egedal Musikskole
21. November 2015 – Hjørring Musikskole
Jeg kan løfte sløret for workshoppen den 3. Oktober, som vil foregå under temaet ”forebyggelse af høreskade” – dette vil ske i samarbejde med en oplægsholder fra Audiovox. 
Der vil på denne workshop blandt andet være en konkurrence med præmie til den bedste gruppe på selve dagen.
Men uden at røbe det hele omkring denne workshop, vil den fungere som de andre 3 workshops. 
Ideen er at deltagerne bliver inddelt i 3 overordnede grupper, efter interesse, der vil være ”kampagne-gruppen” – ”kreativitetsgruppen” og ”videogruppen”. I disse grupper, vil der muligvis være flere små grupper afhængigt af antal deltagere.
Formålet med workshoppen og inddeling i grupper, er at de unge vil få en ide om, de mange sider, der er ved planlægning og afvikling af et projekt. Hvordan man kan samarbejde i enkelte teams, men også hvordan det hele går op i en højere enhed. Målet er, at de unge skal få en følelse af hvad der skal til for at skabe et projekt og få nogle redskaber og vejledning til selv at kunne skabe deres egne miniprojekter bagefter.
Jeg ved, at I er i slutningen af jeres sæson og derfor ikke præcis ved hvilke elever I har efter sommer. Så tilmeldingen til workshoppene er derfor først omkring september.
Arrangement er ikke gratis for deltagerne, men der vil være et begrænset deltagergebyr for hver enkel deltager. Dette kommer der nærmere deltaljer om efter sommeren.
Jeg synes personligt at dette er et rigtig godt tilbud til de unge og det vil blive lavet i fællesskab med unge fra andre musikskoler, skoler og efterskole. Således at al kreativitet har mulighed for at mødes og gennem samarbejde kan de unge skabe nogle fantastiske muligheder for andre projekter og events.
 
Mvh
Sabrina Musik & Ungdom
sabrina@musik-ungdom.dk