Bliv en del af musikskolen som frivillig hjælper

Praktisk hjælp

I forbindelse med vores koncerter m.m. har vi brug for hjælp til opstilling og nedtagning af stole og nogle gange også scener.

Der er andre gange også brug at nogen laver kaffe og bager kager.

I forbindelse med øveweekends og besøg fra ind- og udlandet kan der også være brug for nogen, der kan lave mad.

Transport

I forbindelse med koncerter, der ikke foregår i Taastrup Kulturcenter kan der være brug for hjælp omkring transport. Det kan gælde elever og instrumenter.

Mht. instrumenter gælder det ind- udpakning til og fra koncertsted samt transporten.

Har du evt. en stor varevogn eller lastvogn kunne dette være en stor hjælp når især vores slagtøjsensemble skal ud og spille.

Fundraiser

Musikskolen har brug for økonomisk til 2 store områder elevernes trivsel og oplevelser samt instrumenter.

Mange af vores orkestre, kor og ensembler tager på koncertturnér og udvekslings rejser og øvweeknder i ind- og udland. For at det ikke skal blive for dyrt for den enkelte, har vi her brug for økonomisk støtte.

Musikinstrumenter er dyre og Musikskolens instrumentbudget rækker ikke langt når det både skal dække nyindkøb og vedligeholdelse. Derfor har vi også brug for økonomisk støtte på dette område.

Blandt instrumentønskerne er:

• Et koncertflygel (værdi 300.000kr. -500.000 kr.)
  • Rørklokker til gavn for vores slagstøjsgrupper, FRESCO, MINIFRESCO og HTU(værdi ca. 40. ooo kr.)
  • Basmarimba til vores slagtøjsgrupper (værdi ca. 60.000 kr.)
  • Ny pauker til gavn for slagtøjsgrupperne, FRESCO, MINIFRESCO og HTU(værdi ca. 50.000 kr.)

Som Støtte eller frivillig kan du hjælpe på to måder. Enten gennem direkte økonomisk støtte eller gennem en frivrllig indsats, der kan skaffe øget økonomiske muligheder. Den frivillige indsats kan f.eks. initiativ til og gennemførelse af aktivter der skaffer penge eller gennem et foundrasingarbejde med at søge fond m.m..

Lyd, video og billeder

I forbindelse med koncerter m.m. har vi brug for hjælp til optagelser af lyd, video samt billeddokumentation samt redigering af disse. Musikskolen har noget enkelt udstyr til dette. Kontakt os, hvis du har interesse indenfor dette område.

Det er vores plan at afholde små kurser om optagelse og redigering til inspiration og udvikling for alle interesserede.