Kære musik – og kulturskoler
Det er med største fornøjelse at vi – for fjerde år i træk – kan byde jeres elever med på Sommerstævnet Jazzdalen!
Stævnet henvender sig til musikskoleelever fra hele Danmark, der interesserer sig for jazz eller blot er nysgerrige på hvad jazz er. Under ledelse af stævnets instruktørkorps arbejdes der intensivt igennem stævneugen på ni sammenspilshold, der er nøje sammensat efter deltagernes alder, spilleerfaring og instrument. Hver dag byder også på forskellige workshops, oplæg instrumentclinics, og ikke mindst jamsessions til langt ud på aftenen.
Målgruppen for stævnet er unge i alderen 13 til 17 år og niveaumæssigt favner vi fra de yngste der kun har 1-2 års instrumenterfaring og op til MGK-elever som vi har haft en håndfuld af de foregående år. Jazzdalen 2020 forventer at tage imod ca. 70 deltagere fra hele landet.
Det foregår i dagene den 26. juli til 1. august 2020 på Klejtrup Musikefterskole ved Hobro.
Vedhæftet denne mail er vores flyer/plakat, som vi håber I vil hjælpe os med at hænge op og distribuere til relevante lærere og elever. Der er åbent for tilmelding nu og frem til den 30. april 2020.
Hvis I har spørgsmål eller kommentarer til stævnet er I meget velkomne til at kontakte projektleder Lars Thor Jensen, ltj@jazzdanmark.dk
Al yderligere information findes her: www.jazzdalen.dkeller se denne video fra sidste års Jazzdalen: https://youtu.be/ltr4zzRKjAA
Med venlige hilsner
Kristoffer Juel
 Initiativtager og stævneleder, Sommerstævnet Jazzdalen
Lars Thor Jensen
 Projektleder, JazzDanmark

Lars Thor Jensen
Projektleder / Project Manager
JazzDanmark
Onkel Dannys Plads 1, 1. · 1711 København V · Danmark
JazzDanmark bidrager til at udbrede jazzen og udvikle hele musiklivet, ved at skabe værdi for mennesker gennem nye møder, oplevelser og samarbejder – i og omkring jazz i Danmark og dansk jazz i udlandet.