Kære Musikskolelærer samt -elever

Landets musikskoleelever inviteres hermed til weekendtræf.
 D. 2.-4. oktober 2020

Store Heddinge Skole, Kronhøjvej 4, 4660 Store Heddinge (500 m fra stationen).
 Instruktørerne er alle professionelle musikere med rod i folkemusikmiljøet.

Børn og unge indlogeres, så med i prisen er både kursus og fra natmad fredag til morgenmad søndag.

Alle instrumenter er velkomne!

Man skal kunne spille på sit instrument (altså pt være i gang med sit 2. år på instrumentet).
For b- instrumenter skal man kunne spille med 3#.
Klaverelever er meget velkomne. Vi aftaler mht. instrumenter, skolen har dels, og der kan skaffes elektriske keyboards. Nogen kan selv have et keyboard med. Ellers er violin, bratsch, tværfløjter, guitar, bas, kontrabas, trommer, blokfløjter, ja alle instrumenter er velkomne, banjo, akkordeon, ukulele, jødeharpe bare man kan sit instrument til husmandsbrug mindst. Stævnet inddeler tilmeldte efter kunnen og alder.

Der vil også være en danseafdeling, og elever, der kan lide at danse og er friske på folkedanse, kredsdanse og kvadrilledans mm er meget velkomne.

Prisen for denne weekend er 300 kr.
incl. morgenmad og frokost, hvis man kommer fredag aften
 Div. info og tilmelding via dette link
www.dansogspil.dk/stevns/index.php

Vi håber, at du vil motivere dine elever og fordele invitationerne.
På forhånd tak.

Mange hilsner fra