Kære elever og forældre på Høje-Taastrup Kommunale Musikskole.

Det er os en glæde at kunne give jer dette tilbud fra operachef Claus Lynge, Opera Hedeland! (ses nedenfor):

Igen i år tilbyder vi musikskoleeleverne op til 100 gratis billetter til premieren lørdag d. 4 august kl. 20. Det er en dejlig tradition og en glæde for os at kunne tilbyde et møde med opera på højt internationalt niveau. Opera er jo en syntese af mange musikinstrumenter og stemmer.

I år er det Donizetti´s ”Lucia di Lammermoor” vi sætter op med græsk-engelske Rodula Gaitanou som iscenesætter. Hendes nylige opsætning af Strauss´ ”Ariadne på Naxos” på Göteborgsoperaen, blev i svensk presse kaldt ”Verdensklasse”. Hun er desuden tidligere Jette Parker stipendiat på Royal Opera House, Covent Garden i London. Scenografi og lyssætning står engelske Simon Corder for. Der bliver skotske landskaber, ruiner, heste, sækkepiber.

Handlingen, der bygger på Ivanhoe-forfatteren Walter Scotts roman ”The bride from Lammermuir” fra 1819, udspiller sig i årene op til unionsdannelsen mellem England og Skotland, som skete i 1707.

Hvordan: Vi har oprettet et unikt link hos ticketmaster, som er: http://bit.ly/2I31OX4

Det skal eleverne bruge. Der er én gratis billet per elev og som noget nyt kan man nu ved samme bestilling tilkøbe pladser ved siden af efter eget valg. Til familie eller venner. Det foregår efter princippet først-til-mølle. Linket er aktivt nu.

Vi håber at I vil distribuere tilbuddet til eleverne, så vi er sikre på at de får muligheden for at opleve premieren hos os i Opera Hedeland.

Mange hilsener

Claus Lynge

Operachef

Hellebakken 27A