INVITATION.
Kære lærere og ansatte på musikskolerne!

I gør en kæmpe indsats for det danske musikliv. Vi har den største respekt for jeres arbejde, og derfor glæder det os meget at kunne invitere jer til et arrangement, som vi håber, I og jeres elever har lyst til at være en del af.

Den 7. oktober 2016 kl. 19.30 inviterer vi, Den Danske Strygekvartet, nemlig til en helt ny koncertserie, som finder sted i Konservatoriets koncertsal på Frederiksberg. Den har navnet 'Series of Four', og en består af en række koncerter med tilrejsende verdensmusikere, som vil spille koncerter i en respektfuld men stadigvæk afslappet stemning.

Som noget helt særligt tilbyder vi jer og jeres elever halv pris på billetterne.

Få dem her.

Der er ikke mange der får dette tilbud, men vi håber meget på, at musikskolerne kan blive en væsentlig del af koncertseriens publikum. Da vi selv var musikskoleelever, var det meget vigtigt for os at kunne opleve internationale musikere helt tæt på til koncerter, og vi føler, at vi med denne koncertserie har skabt et rum, hvor musikskoleelever og deres lærere vil føle sig hjemme.

Hvis I følger dette link og indtaster koden SERIESVIP, kan I booke 2-4 billetter til halv pris.

I må meget gerne dele dette link med jeres musikelever, da dette tilbud naturligvis også er til dem. Men vi vil gerne bede om, at linket ikke bliver spredt længere ud, da der kun er et begrænset antal rabatbilletter.

** Mere om programmet **

Til koncerten den 7. oktober deler vi scenen med to britiske stjernemusikere, Lawrence Power (bratsch) og Simon Crawford-Phillips (klaver), som udover at være forrygende musikere, også er nogle af de hyggeligste mennesker vi kender. Sammen med dem glæder vi os meget til sammen med dem at fremføre dette fantastiske program:

Mark-Anthony Turnage: Powerplay (2014) – Lawrence Power, bratsch, Simon Crawford-Philips, klaver
Beethoven: Strygekvartet i c-mol op. 18, nr. 4 – Den Danske Strygekvartet
– PAUSE –
Mendelssohn: Strygekvintet i B-dur, op. 87 – Den Danske Strygekvartet og Lawrence Power, bratsch

Efter koncerten byder vi til efterfest i Carl Nielsen Foyeren med lancering af Series of Four Pale Ale – en øl, vi har fået brygget specielt til koncertserien, musik og fest.

Vi håber at I har lyst til at være med til begyndelsen af denne nye historie. Fællesskabet er en meget vigtig del af vores vision, og I kan være med til at gøre denne aften perfekt.

Der er godt gang i billetsalget og vi håber derfor at I vil sikre jer pladserne inden de er væk!

På gensyn den 7. oktober til musik, glæde og fest!

De bedste hilsner og på snarligt gensyn,
Rune, Frederik, Asbjørn og Fredrik
Den Danske Strygekvartet

Den Danske Strygekvartet med Lawrence Power.

Copyright © 2016 Danish String Quartet, All rights reserved.
You've received this email because you have previously purchased tickets or expressed interest in getting our infrequent emails.

Our mailing address is:

Danish String Quartet
Tagensvej 29, st.tv.
Copenhagen N 2200
Denmark

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp