Dagens program:
18.00-18.25 Freestylerap-battle over emnet ’Musik, fællesskab, venner’
18.40-19.00 Knock ’n Woods
HOPE:
HOPE er en forkortelse af House of Performance, og er et social- og musikpædagogisk tilbud i Høje-Taastrup Kommune, som har 3 år på bagen. Formålet med projektet er, at skabe en positiv personlig udvikling for børn og unge fra ressourcesvage familier, ved at forankre dem i et stærkt socialt fællesskab omkring musik, dans og performance. HOPE optræder flere gange om året, og har blandt andet spillet til Orkesterfestivalen i DR’s Koncerthus.
BOOOM og Rune Thorsteinsson:
Udgangspunktet for BOOOM er en sammenspilsform, hvor krop, stemme og massevis af murerbaljer agerer instrument, og hvor der er plads til alle, uanset musikalske præferencer og forudsætninger. Der er fokus på den fælles puls, fælles energi og de fede energiske beats. Rune Thorsteinsson har undervist på Rytmisk Musikkonservatorium i mange år, og har sideløbende lavet en række efteruddannelseskurser for musikundervisere, og udviklet undervisningsmateriale. Rune står blandt andet bag projektet Body Rhythm Factory, som i 2013 blev udnævnt til verdens bedste koncertproduktion for børn og unge.
Presto:
Presto er Region Sjællands symfoniorkester for unge mellem 12 og 25 år, og består af ca. 40 elever fra regionens musikskoler og MGK Sjælland. Orkestret har kun eksisteret i godt halvandet år, men har allerede gjort sig positivt bemærket. De modtog tidligere på året DAMUSAS pris som Årets Musikskoleensemble 2016, og har i sommeren 2016 været i Michigan, USA og spille koncerter.
Freestylerap-battle:
Med mundtlige input fra publikum vil to freestyle-rappere rappe over emnet musik/venner/fællesskab/. Publikum giver rapperne nogle ord at rappe ud fra, og så er der ellers lagt op til en fed battle mellem de to rappere.
Knock ’n Woods:
Knock ’n Woods er et Marimbaensemble bestående af 6 meget rutinerede elever fra Gladsaxe Musik- og Billedskole. Ensemblet har spillet sammen i over 10 år, og har blandt andet optrådt i Tivoli samt udgivet egen CD