Vil du som forælder være med til at give dit barn på Musikskolen de bedste rammer og muligheder?
Så har du nu muligheden. Der skal der nemlig vælges 3 forældrerepræsentanter og 2 suppleanter til Musikskolens bestyrelse.

Valget foregår i forbindelse med koncerten mandag d. 2. november kl. 19 i Taastrup Kulturcenters B-sal.

Musikskolens bestyrelse har store beføjelse i forhold til udfyldelsen af Musikskolens rammer.
Valgperioden er på 2 år.  Der er ca. 4-5 møder om året samt deltagelse i Musikskolens pædagogiske weekend sammen med Musikskolens lærere.
Vi har brug for forældrene til at skabe en endnu bedre musikskole. Vi håber du vil være med.
Send en mail inden d. 2/11-15, hvis du ønsker at stille op til valget, til musikskoleleder Jan Hansen på mailadressen: janhan@htk.dk.