KUNNE DU TÆNKE DIG AT REPRÆSENTERE MUSIKSKOLENS ELEVER I MUSIKSKOLENS BESTYRELSE?

I forbindelse med mandagskoncerten den 3. november skal der vælges en elevrepræsentant til musikskolens bestyrelse. Som medlem af bestyrelsen er man med til møder i bestyrelsen og evt. også møder som foregår i byrådet eller lignende. Det drejer sig om ca. 4-5 møder om året. Her gennemgås de forskellige aktiviteter musikskolen har, musikskolens mærkesager, økonomi mm.

Som elev i bestyrelsen, er man med til at drøfte alle disse ting. Man får indflydelse på hvad der skal ske på musikskolen, og man har mulighed for at sige sin mening på elevernes vegne.

Hvis det lyder som noget du gerne vil være med til, så mød op til koncerten den 3. november i Kulturcenteret, Poppel Allé 10B i B-salen, og meld dig som kandidat. Vi ville blive meget glade, hvis du inden sender en mail til boxenhtk18@gmail.com, så vi ved hvem der stiller op.

På Boxens vegne,
Matin, Clara og Peter (tlf. 20778810)