MUSIKSKOLENS NYHEDSBREV

Juni 2014

Besøg jævnligt Musikskolens hjemmeside www.htkm.dk for at holde dig opdateret om, hvad der foregår.

Nyt vedr. optagelsesbreve 2014/2015
På grund af usikkerhed om de enkelte skolers håndtering og administration af den nye skolereform har det ikke været muligt for Musikskolen at lægge skema før sommerferien, som vi plejer. Vores optagelsesbreve vil derfor indeholde indkaldelse til vores introduktionsuge for alle instrumental og vokaleleverelever (gamle som nye) i uge 34. Her vil skemaerne for den kommende sæson blive lagt i fællesskab med eleverne.
Det vil fremgå af brevene, hvordan man skal forholde sig.

Elevmentorer
Fra vores nye sæson vil vi forsøge at indfører elevmentorer. En elevmentor er en elev der kan være forbillede for og hjælpe nye og yngre elever på Musikskolen inden for forskellige instrumentalområder og ensembler. Musikskolens lærere og ledelse vil udpege disse mentorer, der for en vigtig rolle bl.a. i forbindelse med vores introduktionsuge.

Skolereform
Særligt nyhedsbrev vedr. skolereformen og Musikskolen udsendes sammen med dette nyhedsbrev

Frivillige søges til Operaen i Hedeland i perioden 14.7.-9.8.14:
Elevklubben Boxen søger frivillige til at hjælpe i cateringteltet under prøver og forestillinger
til årets opera i Hedeland. Prøver og forestillinger finder sted i perioden 14. juli til 9. august.
Interesserede kan sende en mail til kirsten.therkildsen@gmail.com. Så vil der en komme en tilbagemelding med datoer og tidspunkter. Venlig hilsen Kirsten Therkildsen

Rikke Duelund i PH-Café:
Vores sanglærer på Musikskolen, Rikke Duelund skal optræde på PH-Cafeen til september.
I den anledning tilbydes billetter til nedsat pris til søndags-forestillinger (3., 6., 7., 10., 13. + 14.)
Nærmere oplysninger vil fremgå af de plakater, som  Rikke hænger op på Musikskolen til sæson start.

MUSIKSKOLENS KONTOR
er LUKKET fra 30.6. – 8.8.14 (begge dage incl.) pga. af ferie og ombygning